Rotary klub Slavonski Brod još jednom je Brođanima pripremio nesvakidašnji glazbeni događaj. Ove godine za Novogodišnji koncert Klub je angažirao osječki HNK koji je izveo Operu “Trubadur”. Prepuna KKD Ivana Brlić Mažuranić uživala je u sjajnoj izvedbi kojoj je i ove godine prethodila svečanost dodjele nagrada najboljim učenicima i studentima. Podsjetimo kako je RK Sl. Brod i ove godine i to po dvanaesti put za redom proveo Natječaj nagrađivanja najboljih učenika i studenata u akciji “Izvrsnost je IN”.

Svojim izvrsnim rezultatima te trudom, odabrani su kao najbolji u natječaju studenti: Borna Šimić (Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu), Josip Vidaković (Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Splitu), Terezija Buljan (Hrvatsko katoličko sveučilište) te Tena Konjević (Pravni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku).

Nagrađeni srednjoškolci bili su Roko Lukenda (Gimnazija Matija Mesić, Slavonski Brod), Domagoj Marić (Klasična gimnazija fra. Marijan Lanosović, Slavonski Brod) i Gabrijel Sočković (Tehnička škola, Slavonski Brod).

Igor Nišević (Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu) dobio je nagradu za postignute uspjehe iz područja zrakoplovnog modelarstva.

Čestitamo svim nagrađenima, one koji ove godine nisu izabrani ohrabrujemo da se prijave i dogodine a svim Brođanima zahvaljujemo na dolasku i podršci koju su i ove godine dali i našem Klubu i nagrađenim mladim ljudima.

Na kraju svima Sretan Božić i uspješna Nova 2020. godina!!!