Primopredajom dužnosti predsjednika završena je još jedna rotarijanska godina.

Na mandat od godinu dana izabran je najmlađi predsjednik Kluba do sada Marko Weber.

Primopredaja predsjedničkog lanca održana je na izletištu hotela Savus u Bukovlju a okupili su se svi sadašnji i što nam je bilo posebno drago neki od dosadašnjih članova Kluba kao i brojni gosti iz Vinkovaca, Osijeka i Požege.

 

 

Dosadašnji predsjednik Zlatko Kozina zahvalio je svim članovima na pomoći u realizaciji naših tradicionalnih akcija, “Izvrsnost je IN”, kao i nekih novih koje su pokrenute za njegovog mandata; “Slavonska rakijada” i “Znanje je moć”. Marko Weber, novi predsjednik Kluba, obvezao se dosadašnje akcije nastaviti te povećati broj članova kao i pokrenuti još jednu akciju u kojoj bi članovi pomogli lokalnu zajednicu.

Tijekom večeri svoje primopredaje dužnosti odradile su i članice Innerwheel kluba Sl. Brod kao i članovi Rotaract cluba Sl. Brod. Tako je nova predsjednica brodskih Innerwheelki postala po drugi puta Lidija Kozina koja je dužnost preuzela od Kate Nuspahić, dok je predsjednica Rotaract kluba postala Renata Ljekaj a tu dužnost preuzela od Ivana Kocića.

 

Na radost svih članova tajnik Kluba Robert Wachtler dobio je veliko priznanje za svoj rad.

Naime, prijatelj Ivan Miškulin, pomoćnik guvernera Distrikta 1913 i član našeg kumskog kluba RK Osijek, uručio je našem Robertu značku i priznanje Paul Harris Fellow za dosadašnji rad i zalaganje u širenju rotarijanske ideje. Time je porastao broj članova koji u Klubu imaju ovo vrijedno priznanje a što nas svakako veseli i čini ponosnima.

 

Zbog sve većeg obima preuzetih poslovnih obveza dva su dugogodišnja člana morala napustiti Klub što nam je svima žao. Tako su stari i novi predsjednik, Kozina i Weber zajedno zahvalili na dosadašnjem predanom radu i pomoći u ostvarivanju ciljeva Kluba i rotarijanskih ideja našim prijateljima Marku Blaževiću i Antunu Stoiću.

Dragi prijatelji puno hvala na sjajnom druženju i velikoj pomoći koju ste pružili radu Kluba, sretno na poslovima koje ste preuzeli i sigurno se vidimo na našim akcijama koje ćete, sigurni smo i dalje pomagati. HVALA!!

 

Nova rotarijanska godina započet će “Slavonskom rakijadom” na koju vas već sada sve pozivamo 7.09.2019. na izletište hotela Savus.