Primopredajom dužnosti predsjednika Rotary kluba Slavonski Brod završila je još jedna rotarijanska godina. Damir Hećimović simboličnom predajom predsjedničkog lanca vodstvo Kluba prepustio je Zlatku Kozini. Tako je Klub dobio novu Upravu koja će, kako je rekao i njen novi predsjednik Kozina, nastaviti s aktivnostima po kojima je Rotary već prepoznat u zajednici a prije svega su to Novogodišnji koncert i Rotarijanski bal. Cilj ovih akcija je pomoć kako mladima i izvrsnim učenicima i studentima tako i pomoć onima koji svojim radom i zalaganjen te teškom životnom situacijom u danom trenutku to i najviše trebaju. Ono što je malo rastužilo sve članove je najavljeni odlazak dugogodišnjeg člana i jednog od osnivača Kluba Đure Šarića kojemu se i predsjednik Hećimović zahvalio u ime svih članova.

Zadnji susret rotarijanaca i njihovih prijatelja bila je prigoda za još dvije primopredaje. Tako je Innerwheel klub Slavonski Brod nakon Eve Mirosavljević također dobio novu predsjednicu. Nova predsjednica izabrana na mandat od godinu je Katica Nuspahić koja je također najavila brojne aktivnosti u prikupljanju sredstava za potrebite kao i druženja članica.

I Rotaract club Slavonski Brod dobio je novog predsjednika. Tu je dužnost nakon odličnog mandata Monike Trkulje preuzeo Ivan Kocić. Mladi rotaraktovci bili su posebno aktivni tijekom proteklih godinu dana te je Ivan obećao jednaki angažman svih članova i u novog rotaract godini.

Druženje je nastavljeno u sjajnoj atmosferi i prijateljskom razgovoru do sitnih sati na OPG Lačić u Donjoj Vrbi