Raspisan NATJEČAJ za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Slavonski Brod “Izvrsnost je IN”

2017-10-31T18:30:34+00:00 26. listopad, 2017.|

NATJEČAJ
za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Slavonski Brod

1. Raspisuje se natječaj za nagrađivanje izvrsnosti „IZVRSNOST JE IN“ za dodjelu osam nagrada u ukupnom iznosu od 20.500,00 kn.

2. Pravo na sudjelovanje na natječaju i pravo na nagradu imaju učenici srednjih škola i studenti preddiplomskih i diplomskih studija, koji su u protekloj školskoj/akademskoj 2016./2017. godini postigli izvrstan uspjeh. Mogu se natjecati:

• svi učenici i studenti polaznici obrazovnih ustanova čije je sjedište u gradu Slavonskom Brodu, kao i
• kandidati koji imaju prebivalište ili boravište u Brodsko-posavskoj županiji dulje od dvije godine, ili koji su rođeni i živjeli dulje od 10 godina na područjima općina Oriovac, Brodski Stupnik, Bebrina, Sibinj, Podcrkavlje, Bukovlje, Gornja Vrba, Klakar, Oprisavci Garčin, Donji Andrijevci, Vrpolje, Velika Kopanica, Gundinci, Sikirevci, Slavonski Šamac ili grada Slavonskog Broda, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu.

Svaka osoba može dobiti samo jedanput nagradu iste kategorije. Članovi obitelji članova Rotary kluba Slavonski Brod ne mogu biti kandidati za nagrade.

3. Izbor kandidata po pojedinim kategorijama nagrada provest će se prema Pravilniku o ustrojavanju i djelovanju Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Slav. Brod.

4. Nagrade se dodjeljuju po kategorijama kako slijedi:

4 nagrade za najboljeg studenta u iznosu od 3.000 kuna
3 nagrade za najboljeg učenika srednje škole u iznosu od 2.000 kuna
1 nagrada za najboljeg učenika ili studenta za rezultate u izvannastavnim aktivnostima (sport, kultura, umjetnost…) u iznosu od 2.500 kuna

5. Rok za podnošenje molbi za dodjelu nagrada je 28.11.2017. godine.

6. Prijave na natječaj u omotnicama s naznakom «za natječaj» podnose se na adresu:

ROTARY KLUB Slavonski Brod
Dr. A. Starčevića 2a (hotel Savus)
35000 Slavonski Brod

Dokumentaciju poslati poštom ili osobno dostaviti na recepciju hotela Savus.

7. Potrebni obrasci nalaze se na stranicama RC Slavonski Brod. Prijavnicu s ostalom dokumentacijom poslati u omotnici, a popunjenu tablicu s podacima iz primjera poslati e-mail-om na adresu izvrsnost.in@rotary-sb.hr.

8. Rotary klub Slavonski Brod će o rezultatima natječaja izvijestiti javnost putem medija i organizirati javnu podjelu nagrada dobitnicima.