Još jedno druženje Slavonskih Rotary klubova u Osijeku

2017-10-05T17:33:18+00:00 3. lipanj, 2017.|

Ovoga puta naši domaćini organizirali su upoznavanje e jednom od najperspektivnijih informatičkih kuća u Slavoniji „Inchoo“ koja za svoje klijente pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. U tom poslu su već 9 godina te iza sebe imaju preko 450 projekata s više od 150 klijenata iz 45 zemalja. Trenutno broje 50-ak zaposlenika koje čine backend i frontend developeri, dizajneri, optimizacijski tim, prodajni i marketinški tim te voditelji ureda.

Njihov osnivač i direktor Tomislav Bilić predstavio je firmu i proveo članove Slavonskih Rotary klubova u obilazak prostorija koje su modernog uređenja u samom središtu Osijeka.

Predstavila nam se i Udruga „Osijek software city“ koja djeluje kao udruga koja okuplja tvrtke i pojedince sa ciljem promoviranja Osijeka kao grada proizvođača dobrog softvera, kao i povećanja interesa mladih za poduzetništvo i rad u IT sektoru.

Prijatelji iz Rotary kluba Josip Juraj Strossmayer predstavili su i svoj projekt Robota za nove generacije mladih u osnovnim školama koji bi trebao pomoći u uvođenju informatike i robotike u osnovne škole kako bi mladi što ranije došli u doticaj s ovom važnom granom IT tehnologija.

Svakako, odlično organizirano druženje prijatelja iz Osijeka kojima zahvaljujemo i čestitamo na sjajnom poslu.