Još jedan uspješni Rotary bal

2017-10-15T18:35:44+00:00 25. travanj, 2017.|

Rotary klub Slavonski Brod i ove je godine uspješno organizirao, sada već tradicionalni, Rotary bal na kojemu su se prikupljala sredstva za Ligu protiv raka Brodsko-posavske županije.

Zahvaljujući aktivnostima svih članova Kluba i ove je godine uspješno organiziran tradicionalni Rotary bal. Na samom početku okupljenim gostima i članovima obratio se predsjednik Kluba Damir Roško koji je zahvalio na dolasku i u kratkim crtama prezentirao rad Kluba kroz godinu. Najavio je i kako će sva sredstva koja se prikupe Klub donirati Ligi protiv raka Brodsko-posavske županije. Sredstva su se prikupljala prodajom tombola s kojima su se moga osvojiti vrhunska vina vinarije jakobović iz Požege. Na ovakovoj odluci zahvalio je predskeddnik Lige a ujedno i član Rotary kluba Slavonski Brod pater Franjo Jurinac rekavši da su vremena teška pa je time još vrijednija inicijativa Kluba za pomoć Ligi i njenom radu.Na Balu su svoje aktivnosti provele i članice Inner wheel cluba Slavonski Brod. Naime one su prodajom donacijama prikupljenog meda prikupljale sredstva za svoj rad u idućoj godini. Predsjednica maja Kurkutović također je zahvalila svima na dolasku, ukratko prezentirala rad članica tijekom godine te najavila nove akcije u narednoj godini. Rotary balu odazvali su se u velikom broju i članovi i članice Rotaract cluba Slavonski Brod.

Odličnoj zabavi koja je potrajala do kasno u noć pridonijeli su i vrsni glazbenici, gudački kvartet iz Slovenije te sastav “Twist off” iz Požege.